Over BLUE

BLUE is een Belgisch schoonmaakbedrijf dat in januari 1996 werd opgericht. Vanaf het begin heeft het bedrijf geprobeerd zich te onderscheiden van andere traditionele schoonmaakbedrijven door een service aan te bieden dat voldoet aan zeer specifieke eisen, waardoor het geïnvesteerd heeft in steeds meer gespecialiseerde vakgebieden.

Zo identificeerde BLUE 25 jaar geleden twee sectoren die speciale reinigingsdiensten nodig hadden: de voedingsindustrie en de computersector. Het paneel van interventies wisselt zo de diensten in de voedingsindustrie af met de server- en datacenterruimtes van de IT-bedrijven: twee omgevingen waar de reiniging zowel delicaat als efficiënt moet zijn, terwijl een onberispelijke hygiëne en een onberispelijke veiligheid moet worden gegarandeerd.

In de loop van de tijd en dankzij steeds specifiekere interventies met de modernste apparatuur en vaardigheden is BLUE erin geslaagd om zich te onderscheiden van de traditionele schoonmaakbedrijven.

Aan het einde van de jaren 2000 heeft het bedrijf zijn dienstenpakket uitgebreid met het schoonmaken van keuken- en gemeenschapsdampkappen, het schoonmaken van elektrische technische ruimtes (hoog- en laagspanning) en is het gaan samenwerken met Facility Managers.  Deze laatste zijn bijzonder gevoelig voor de naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen, kostenbeheersing en optimalisering van de kwaliteit van de geleverde diensten.

Vandaag de dag heeft BLUE een dertigtal medewerkers in dienst, waaronder tijdelijk personeel, technici en ingenieurs.

BLUE staat ook voor PHARE-activiteiten en technologieën die voorop lopen op het gebied van innovatie in reinigingsprocessen.

Van hydro-rubberen tot cryogenica, stoom en conventionele reinigingsproducten, BLUE is in staat om met de perfect aangepaste oplossing in te spelen op de meest specifieke reinigingsbehoeften.

Deze ervaring en bereidheid om volledig gecontroleerde dienst aan te bieden is gebaseerd op een duidelijk en nauwkeurig proces voor het succesvol afronden van al deze opdrachten.

ONTDEK DE BLUEWERKWIJZE

Certificeringen

BLUE is ISO 9001/2015 en VCA* - 2017/6.0 gecertificeerd.