Nettoyage-hotte-cuisine-Blue

Damkap horeca - Snelle reiniging en conformiteit

+32(0)67 550 232

Heeft u een brandveiligheidscertificaat nodig voordat u de deuren van uw vestiging (café, restaurant of hotel) kunt openen?

Wilt u zich beschermen tegen een controle door het FAVV en/of een weigering tot schadevergoeding door uw verzekeraar in geval van brand ?

BLUE zorgt, dankzij een snelle en efficiënte ingreep, voor de volledige reiniging (ontvetten, reinigen en onderhouden) van de damkappen in uw keuken.

Vet is brandbaar en verhoogt het risico op brand. Zorg er daarom voor dat u vóór de inspectie aan de eisen voldoet door te investeren in reinigings-, desinfectie- en ontvettingswerkzaamheden aan uw afzuigsystemen (afzuigkap, leidingen en motor, etc.).

Neem contact op met een van onze specialisten.

Als specialist op het gebied van catering staat BLUE garant voor

  • de veiligheid van uw infrastructuur: vet is brandbaar.  De aanwezigheid ervan verhoogt het risico op brand;

  • de hygiëne van uw keuken: een gebrekkige afzuiging genereert rook, overmatige hitte en slechte geuren, wat schadelijk is voor uw reputatie;

  • de continuïteit van uw activiteit: geen risico op administratief niveau (brandweercertificaat), op het niveau van de verzekering of op het niveau van eventuele storingen. Bovendien staat BLUE voor u klaar wanneer het voor u het best uitkomt (24u/24u, 7d/7d).

Onze certificeringen

BLUE is ISO 9001/2015 en VCA* - 2017/6.0 gecertificeerd.

 

Deze klanten vertrouwen ons.

Vraag een offerte aan

Wilt u BLUE gebruiken om uw bedrijf schoon te maken?
Aarzel niet om ons uw aanvraag in te dienen, wij nemen binnen twee dagen contact met u op.