Onze gespecialiseerde en op maat gemaakte technieken
Onze interventies worden uitgevoerd na een grondige analyse om te bepalen welke reinigingstechnieken het meest geschikt zijn voor uw omgeving.
We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals hydro-rubbing, ultradiffusie, cryogenica, verneveling, ionisatie, enz. Onze expertise in deze specialisaties garandeert de kwaliteit en efficiëntie van onze interventies.
DOELSTELLINGEN: hygiëne en veiligheid van uw infrastructuren!
Dankzij onze 20-jarige ervaring hebben we een nauwkeurige en volledige werkwijze kunnen invoeren dat de succesvolle afronding van onze interventies garandeert.
Snelle reiniging en conformiteit van uw restaurantdampkap
Bent u een restaurant, een frituur, een brasserie... of behoort u tot de hotel-, restaurant- en cafésector (horeca)? Om redenen van hygiëne en veiligheid verplicht het FAVV u om uw filters en keukenkasten regelmatig te onderhouden en te ontsmetten. Vervolgens moeten die in een register worden ingeschreven.
Onze certificeringen
BLUE is ISO 9001/2015 en VCA* - 2017/6.0 gecertificeerd.
Het personeel dat bij de interventies betrokken is, is altijd bevoegd voor de taken waarvoor hij verantwoordelijk is:
BA4, hoogwerkervergunning, ATEX-zone, enz.
Op het gebied van veiligheid worden de activiteiten begeleid door een preventieadviseur.