• Customised cleaning services

  Onze prioriteiten: reiniging, veiligheid en hygiëne
  van uw werkomgeving.
  Met als DNA : expertise, aanpassingsvermogen en nauwkeurigheid.

 • Technische lokalen

  Dankzij een grondige analyse van uw infrastructuren en zijn gespecialiseerde interventies helpt BLUE u om uw technische omgeving te beveiligen en uw wettelijke verplichtingen na te komen.

 • ICT

  BLUE draagt bij tot de continuïteit van uw dienstverlening door het onderhoud van uw computerruimtes, datacenters en computerparken te verzekeren.

 • HVAC

  BLUE draagt bij tot een betere controle en beveiliging van uw HVAC-infrastructuren. Wij zorgen voor de reiniging van alle soorten luchttoevoer- en afvoersystemen.

 • Kantoren

  Door met BLUE te werken voor het onderhoud van uw kantoren, geniet u van de stabiliteit en de gemoedsrust die een efficiënte en betrouwbare partner met zich meebrengt.

 • Landbouw- en voedingsindustrie

  BLUE is actief in alle domeinen van de voedings- en landbouwproductie en maakt gebruik van de meest geavanceerde reinigings- en ontsmettingstechnieken.

 • Industriële dampkappen

  Optimaal onderhoud voor een gegarandeerde veiligheid

Onze gespecialiseerde en op maat gemaakte technieken

Onze interventies worden uitgevoerd na een grondige analyse om te bepalen welke reinigingstechnieken het meest geschikt zijn voor uw omgeving.

We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals hydro-rubbing, ultradiffusie, cryogenica, verneveling, ionisatie, enz.  Onze expertise in deze specialisaties garandeert de kwaliteit en efficiëntie van onze interventies.

DOELSTELLINGEN: hygiëne en veiligheid van uw infrastructuren!

Dankzij onze 20-jarige ervaring hebben we een nauwkeurige en volledige werkwijze kunnen invoeren dat de succesvolle afronding van onze interventies garandeert.

LEER MEER OVER HET BLUE PROCES

Snelle reiniging en conformiteit van uw restaurantdampkap

Bent u een restaurant, een frituur, een brasserie... of behoort u tot de hotel-, restaurant- en cafésector (horeca)? Om redenen van hygiëne en veiligheid verplicht het FAVV u om uw filters en keukenkasten regelmatig te onderhouden en te ontsmetten. Vervolgens moeten die in een register  worden ingeschreven.

Meer weten

Onze certificeringen

BLUE is ISO 9001/2015 en VCA* - 2017/6.0 gecertificeerd.
Het personeel dat bij de interventies betrokken is, is altijd bevoegd voor de taken waarvoor hij verantwoordelijk is:
BA4, hoogwerkervergunning, ATEX-zone, enz.
Op het gebied van veiligheid worden de activiteiten begeleid door een preventieadviseur.

Onze referenties